Cariere – TARA Interactive

Slide Hai să dezvoltăm împreună! Suntem mereu în căutarea talentelor noi care sunt pregătite să facă față provocărilor și să creeze schimbări pozitive. Poziţii disponibile

Misiunea noastră
Ne propunem să aducem o dimensiune mai profundă muncii, prin crearea și implementarea tehnologiei adecvate pentru fiecare companie

Convertim strategiile de afaceri în sisteme tehnologice care optimizează performanța. Scopul nostru este să automatizăm procesele repetitive, conducând în final la angajați mai fericiți. În mod specific, ne concentrăm pe analiza și auditul software, dezvoltarea de software, aplicații mobile, soluții eCommerce, dezvoltare web și altele.

Credem că succesul companiei noastre depinde de succesul fiecărui individ, așa că urmăm un set simplu de reguli care ne oferă posibilitatea de a crește și dezvolta în mod continuu. Încurajăm echipa noastră să-și aducă la locul de muncă personalitatea autentică, să abordeze cu încredere cele mai inspiratoare provocări ale vieții lor profesionale. Oferim minții noastre libertatea de a gândi creativ, avem ambiție și pasiune pentru ceea ce facem. Prin combinarea acestor trăsături, oferim cele mai îndrăznețe și inteligente soluții pentru clienții noștri.

Scopul nostru este să furnizăm cele mai bune soluții pentru clienții noștri, realizat prin cultivarea relațiilor semnificative și puternice, implicare activă în fiecare proiect și oferirea de suport celor care doresc să-și dezvolte afacerile online. În cultura noastră, încrederea și autonomia au fost valorile de bază care ne-au condus la succes.

Valorile noastre
Câteva dintre valorile după care ne ghidăm

Valorile noastre definesc cine suntem și stau la baza tuturor acțiunilor noastre. Construim produse de succes și ne concentrăm pe oferirea celei mai bune experiențe clienților noștri. Pentru a îndeplini misiunea noastră, împuternicim angajații să scoată la iveală ce este mai bun în ei și să facă cel mai excepțional lucru în viețile lor profesionale.

Orientaţi către client

Acordăm o atenție deosebită înțelegerii nevoilor și visurilor clienților și planificăm să livrăm cele mai bune rezultate.

Orintați către rezultate

Implicăm creativitatea și profesionalismul fiecărui membru al echipei pentru a atinge obiectivul final.

Autoîmbunătățire

Dorim întotdeauna să învățăm, să ne îmbunătățim abilitățile și să devenim mai buni în ceea ce facem.

Muncă de echipă

Suntem deschiși și susținători cu toți. Încurajăm comunicarea și munca în echipă.

Angajament

Ne asumăm responsabilitatea asupra muncii pe care o facem și suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții.

Mediul nostru de lucru
Crearea unui mediu provocator și incluziv pentru toată lumea

Crearea produselor cu valoare

Tratăm fiecare proiect cu mare responsabilitate și ne concentrăm asupra obținerii celor mai bune rezultate. Motto-ul nostru este „Promis. Livrat.” și ne ținem de promisiunile noastre atât în exterior, cât și în interior.

Viața în echipa noastră

Suntem ghidați de ideea că împreună putem obține cele mai puternice rezultate. Putem crește doar dacă crești tu, așa că te susținem să explorezi, să testezi, uneori chiar să eșuezi, dar să înveți din greșelile tale. Echipa este pregătită să te ajute.

Dezvoltă-te și învață

Suntem în industria IT încă din 2001, așa că am devenit experți în adaptare. Prin urmare, încurajăm ideea de a deveni un învăţa pe tot parcursul vieții, dorind să descoperi mereu noi tehnologii pe care să le folosești în munca ta de zi cu zi.

Procesul de aplicare pentru job
Etapele într-un proces de aplicare pentru job

Procesul de recrutare poate părea uneori puțin intimidant, dar nu dorim să te simți copleșit. Ne-ar plăcea să te cunoaștem, să vedem potențialul tau și, dacă există ne potrivim, să creștem împreună.

Revizuirea aplicaţiilor

Revizuim aplicațiile primite pentru a vedea în primul rând dacă candidații corespund organizației noastre.

Interviu

Desfășurăm interviuri pentru a ne cunoaște reciproc. În acest proces, vei afla informații despre rol şi echipă şi vom avea posibilitatea să ne cunoaștem mai bine unii pe alții.

Proba practică

Pentru unele roluri, vei avea ocazia să îţi arăți abilitățile. Nu te panica, vrem să reuşeşti la fel de mult ca și tine, așa că îţi vom oferi suport și vom răspunde la toate întrebările tale.

Oferta

Dacă există o potrivire, îţi vom face o ofertă şi vom discuta pe baza acesteia.

Am fi încântați să te cunoaștem!
Ești pregătit pentru noi oportunități? Vezi ce ți se potrivește și aplică!