Cum lucrăm la Tara – TARA Interactive

Cum lucrăm
Lucrăm într-un mod transparent, autonom și respectuos

Echipa noastră este distribuită în România și Republica Moldova și avem norocul să lucrăm cu oameni minunați, pe proiecte interesante. Fiecare membru este încurajat să aducă ce are mai bun, să împărtășească informații, cunoștințe și idei. Fiecare membru are responsabilitate asupra muncii sale, este responsabil și se concentrează pe oferirea celei mai bune experiențe clienților. Succesul echipei noastre se datorează implicării fiecărui membru care își face partea într-un mod profesionist.

Morala echipei este foarte importantă pentru noi și ne asigurăm că fiecare membru al echipei se potrivește culturii noastre, care se bazează pe colaborare, focus pe rezultate în loc de proces, gândire critică, respectarea promisiunilor, mentalitate de creștere.

În echipa noastră apreciem și recompensăm persoanele care: sunt proactive, aduc valoare suplimentară clienților, au o contribuție semnificativă la atingerea obiectivelor comune, aduc valoare suplimentară echipei – găsind modalități inovatoare de rezolvare a unei sarcini mai bine decât anterior. Echipa noastră este puternică, talentată și unită și pentru a rămâne așa, subliniem faptul că fiecare membru al echipei trebuie să adopte valorile TARA, să învețe din greșeli, să ajute întotdeauna și să susțină colegii la nevoie.

Încurajăm ideile și soluțiile diferite, deoarece considerăm că perspectivele diferite fac din TARA o companie mai bună. Tratăm oamenii cu respect și vrem să creăm un mediu provocator și incluziv în care să te simți că aparții și ești pregătit să crești cu sprijinul echipei.

Am fi încântați să te cunoaștem!
Ești pregătit pentru noi oportunități? Vezi ce ți se potrivește și aplică!