Despre noi – TARA Interactive

Misiune:

La baza misiunii noastre stă dorința de a îmbunătăți viața clienților noștri, contribuind la o societate mai luminoasă în care indivizii sunt împuterniciți. Această viziune prinde viață prin Dream Team-ul nostru, o comunitate inovatoare care prosperă prin colaborare și stabilitate. Navigăm prin provocări cu simplitate, plasând meritele mai presus de orice formă de favoritism și încurajând gândirea creativă.

Focusul nostru principal este pe nevoile clienților noștri. Dezvoltăm soluții personalizate care îi îndreaptă către obiectivele lor dorite, totul în timp ce menținem un angajament față de excelență. Prin alinierea unității noastre cu realizări exterioare, modelăm activ o societate în care împuternicirea și perspectivele proaspete înfloresc.

Viziune:

Scopul TARA este de a deveni un nume de renume și binecunoscut în dezvoltarea de software, atât în România, cât și în piețele mondiale. Ne simțim mândri să fim de încredere și să furnizăm rezultate de înaltă calitate. Ne dorim să ne afirmăm ca firma preferată pentru clienții în căutare de soluții software de încredere și de ultimă generație, rămânând fideli credințelor noastre.

Așa cum spune motto-ul nostru:

 « Promis. Livrat. »

Valori:

Valorile noastre de bază sunt:

Gândirea critică

Abordăm fiecare problemă cu precizie analitică, permițându-ne să găsim soluții creative și să alegem o cale de acțiune înțeleaptă.

Innovaţie

Suntem hotărâți să depășim limitele și căutăm întotdeauna abordări noi pentru a face o diferență semnificativă.

Progres

Progresăm datorită dedicării noastre față de creșterea profesională și personală, ceea ce ne permite să ne adaptăm și să ne schimbăm în concordanță cu mediul înconjurător.

Curiozitate

Nevoia de cunoaștere alimentează dorința de a descoperi locuri noi, extinzând mereu înțelegerea și perspectivele noastre.

Integritate

Onestitatea și deschiderea ne servesc ca busolă, îndrumându-ne acțiunile și asigurându-ne că menținem cele mai înalte standarde morale în tot ceea ce facem.

Comunicare și conexiune

Ne bazăm pe comunicarea deschisă și pe legături solide pentru a dezvolta parteneriate și pentru a obține rezultate extraordinare împreună.