Magento – Soluții Personalizate pentru Probleme Specifice eCommerce – TARA Interactive

Dezvoltăm Soluții Personalizate

Echipa noastră de experți în Magento este aici pentru a transforma viziunea ta în realitate. Dezvoltăm teme și extensii adaptate nevoilor tale, garantându-ți o platformă unică, de înaltă performanță, în perfectă armonie cu afacerea ta.

Cu o vastă experiență în domeniul performanței web și expertiză specifică în dezvoltarea PHP pentru Magento, suntem pregătiți să te ajutăm să-ți ridici prezența online la următorul nivel.

Avantajele Soluțiilor Noastre

Soluțiile noastre sunt construite pentru a fi flexibile și scalabile, crescând odată cu afacerea ta.

Ne concentrăm pe optimizarea performanței platformei tale Magento, asigurându-ne că site-ul tău funcționează cu eficiență maximă.

Indiferent de cerințele tale specifice, suntem aici să creăm soluții care să se potrivească perfect nevoilor tale unice.

Nu ești lăsat niciodată la întâmplare. Echipa noastră de suport tehnic este mereu disponibilă pentru a te asista în orice moment.

Servicii extinse pentru magazinul tău online

Indiferent de provocările cu care te confrunți, suntem aici să te sprijinim în fiecare aspect al afacerii tale online pe platforma Magento. De la dezvoltarea modulelor personalizate, optimizarea vitezei și actualizarea constantă, până la eliminarea programelor malware și multe altele, echipa noastră este pregătită să te ajute să atingi și să depășești obiectivele tale.

Analiză & Soluţii Personalizate

Analiză & Soluţii Personalizate

Echipa noastră de experți, împreună cu un Project Manager dedicat, va investiga cu atenție problema semnalată pentru a identifica cauza principală și va propune modulele potrivite, oferind în același timp o estimare clară a timpului si costului necesar pentru rezolvare.

Implementare Eficientă

Implementare Eficientă

Cu acordul tău, echipa noastră va trece la implementarea soluțiilor convenite, asigurându-se că magazinul tău online este adus rapid la performanța optimă.

Testare Riguroasă

Testare Riguroasă

Nu lăsăm nimic la voia întâmplării! Fiecare modificare sau îmbunătățire este supusă unui proces meticulos de testare, pentru a ne asigura că totul funcționează impecabil.

Consultanţă & Training

Consultanţă & Training

După finalizarea proiectului, nu te lăsăm singur! Îți oferim consultanță și training personalizat.

Optimizarea Vitezei

Optimizarea Vitezei

Ne asigurăm că magazinul tău online este optimizat pentru performanță maximă, astfel încât să oferi o experiență rapidă și plăcută clienților tăi.

Mentenanţă Constantă

Mentenanţă Constantă

Ne ocupăm de actualizările periodice și de întreținerea continuă a magazinului tău online, pentru a te asigura că beneficiezi întotdeauna de cele mai recente funcționalități și de o securitate sporită.

Cu soluțiile noastre avansate de securitate, identificăm și eliminăm orice program malware care ar putea afecta integritatea și securitatea magazinului tău online.

Ai nevoie de Asistență cu Site-ul Tău Magento?
Te confrunți cu dificultăți sau dorești să îmbunătățești performanța magazinului tau
online? Echipa noastră de specialiști este aici pentru a te sprijini în fiecare pas.