Externalizare către România – TARA Interactive

Servicii Outsourcing

Alte studii arată că România are o reputație ca centru al creșterii expertizei în software și servicii. La nivel global, în 2012, România s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai importante 10 destinații emergente pentru outsourcing, publicat în suplimentul Times Outsourcing Business. În 2014, România s-a situat pe locul 5 în rândul destinațiilor de outsourcing cele mai atractive din Europa (indicele A.T. Kearney). În studiul lor „Romania for SSC and BPO”, KPMG a clasat România ca fiind piața cu cea mai rapidă creștere din Uniunea Europeană în ceea ce privește serviciile de outsourcing IT.”

Procesul nostru

Cunoștințele de limbă ale tuturor specialiștilor IT din România, o minoritate semnificativă de germani, împreună cu multe conexiuni lingvistice în limba franceză, spaniolă și italiană datorită originii latine, fac ca barierele lingvistice să pară aproape inexistente în cazul României.

Cultura, valorile și stilul de viață din România sunt foarte similare cu cele din Europa sau Statele Unite. Românii în general au un nivel înalt de cultură, sunt educați, vorbesc fluent engleza, sunt inventivi și creativi.

Mulți au studiat sau au lucrat cu companii din Europa sau SUA și au astfel bune abilități de integrare și comunicare.

În 2019, un raport CEE a constatat că companiile românești au 74% dintre clienți din Europa și 22% din SUA. Astfel, cultura și valorile dezvoltatorilor de software sunt modelate de influența vestică. De asemenea, se adaptează rapid la obiceiurile clienților și echipelor extinse.

România este la 2-3 ore distanță de principalele capitale europene.

Companiile IT din România

În România este bazată a doua cea mai valoroasă companie de tehnologie din Europa, UiPath, cu o valoare de piață de peste 17 miliarde de dolari.

BENEFICII

Accesează peste 150 000 de ingineri software pricepuţi care integrează rapid în echipele tale.

Dezvoltare Agile

Abilități și Tehnologii Personalizate

Dezvoltatorii de software din România sunt competenți și experimentați într-o varietate de tehnologii și metodologii. Ei stăpânesc tehnologiile de bază tradiționale necesare pentru dezvoltarea în Java, .NET, C++, Web sau Mobile. Acestea se traduc în servicii externe de dezvoltare de înaltă calitate.

Modernizare Aplicaţii

Tehnologii de Ultimă Generaţie

Mai mult, dezvoltatorii de software români au competențe în tehnologii moderne. De exemplu, abilități în Blockchain, NFT, Web3, Inteligență Artificială (IA), Big Data sau DevOps pot fi găsite cu ușurință.

Arhitectura Aplicaţiilor

Servicii DevOps

Dacă acum câțiva ani India era preferată în principal pentru avantajul costurilor reduse în IT, acum alte țări precum România sau Ucraina sunt preferate pentru a îndeplini așteptările atât în ceea ce privește bugetul, cât și calitatea. Un raport din 2015 al Pierre Audoin Consultants (PAC) prezintă România ca partenerul ideal de outsourcing în fața Indiei, oferind costuri competitive și oferte IT speciale cu abilități tehnice și lingvistice excelente.