Logistică – TARA Interactive

Servicii de dezvoltare software pentru logistică

Serviciile noastre de dezvoltare software pentru logistică includ:

  • Dezvoltare personalizată de aplicații pentru logistică
  • Dezvoltare de aplicații web pentru logistică
  • Dezvoltare de aplicații mobile pentru logistică

Procesul nostru

Fiind o companie de dezvoltare software pentru transport și logistică, livrăm aplicații logistice extrem de scalabile care să îndeplinească nevoile în continuă creștere ale organizațiilor clienților noștri. Cu funcționalități personalizate și interfață prietenoasă, soluțiile noastre IT bine gândite, permit evitarea complexităților asociate utilizării sistemelor de management a lanțului de aprovizionare și logistică multimodale.

Soluţiile Software pentru Logistică

Soluțiile noastre software pentru logistică sunt create pentru a eficientiza și optimiza procesele din domeniul transporturilor, oferind o gestionare mai rapidă și mai precisă a lanțurilor de aprovizionare, a stocurilor și a distribuției.

Sisteme de Management al Lanțului de Aprovizionare

Sisteme de Management al Lanțului de Aprovizionare

TARA oferă o gamă variată de soluții software pentru managementul lanțului de aprovizionare, având ca scop creșterea profiturilor, optimizarea gestionării achizițiilor, sporirea transparenței proceselor și economisirea timpului și resurselor pentru clienții noștri. Echipa TARA are o expertiză profundă în construirea sistemelor de gestionare a achizițiilor, permițând urmărirea eficientă a clienților și furnizorilor, gestionarea vânzărilor și logisticii, precum și generarea de rapoarte care reflectă detaliile operațiunilor proceselor de afaceri.

Sisteme de Gestionare a Stocurilor

Sisteme de Gestionare a Stocurilor

Soluțiile software pentru gestionarea stocurilor dezvoltate de TARA au ca scop reducerea riscului de suprasolicitare sau de insuficiență a stocurilor, creșterea rentabilității și îmbunătățirea ciclurilor de vânzări pentru clienții noștri. Soluția de gestionare a stocurilor cu interfețe perfect adaptate, dezvoltată de echipa noastră, facilitează urmărirea articolelor în cadrul unei companii și funcționează la fel de eficient pe platformele iOS/Android, economisind timp considerabil în gestionarea inventarului.

Sisteme de Gestionare a Transportului

Sisteme de Gestionare a Transportului

Sistemele de Gestionare a Transportului create de TARA sunt concepute pentru a ajuta clienții noștri să țină evidența vehiculelor în timp real, să planifice, să execute și să optimizeze procesele lor de transport prin intermediul sistemelor de poziționare globală (GPS) și colectare a datelor. Dezvoltăm, de asemenea, soluții TMS care permit urmărirea încărcăturii și a serviciilor de curierat și funcționează la fel de bine pe web, desktop și dispozitive mobile.