Drupal – TARA Interactive

Drupal – O soluţie puternică de dezvoltare pentru afaceri

Lucrul cu cadre bazate pe Symphony poate fi foarte satisfăcător atunci când vine vorba de produse enterprise. Clienții pot avea soluții complexe de gestionare a conținutului care analizează conținutul prin utilizarea funcțiilor precum tipurile de conținut și taxonomiile. În orice platformă bazată pe Drupal, utilizatorii finali sau clienții vor primi informații bine structurate. Aici, dezvoltarea, marketingul și scrierea de conținut vin mână în mână și oferă cele mai bune soluții pentru promovarea serviciilor și chiar a produselor.

Platforma este considerată una dintre cele mai sigure soluții open-source. Ea permite dezvoltatorilor să scrie cod într-un mod fiabil, ceea ce înseamnă că, dacă clienții doresc să adauge noi funcționalități, nu trebuie să schimbe software-ul.

De ce Drupal

Motivele pentru utilizarea unei soluții robuste precum Drupal pot varia de la livrarea structurilor de conținut, cum ar fi scrierea despre filme, care necesită o categorizare și indexare complexă, până la promovarea produselor bancare. Unul dintre clienții noștri utilizează această tehnologie pentru a gestiona și promova peste 500 de experți cu care lucrează în peste 20 de țări.

Echipa noastră poate migra structura dvs. de conținut de pe orice platformă care nu mai poate satisface cerințele dvs. Aceștia vă pot oferi consultanță pentru a vă ajuta să îmbunătățiți indexarea, să organizați informațiile structurale și să creșteți numărul de vizitatori pe site-ul dvs.

Pentru o guvernare mai eficientă a proiectelor externe, putem adapta aceste procese, instrumente și mediile noastre de dezvoltare. Echipa dvs. din România va deveni o extensie a companiei dvs.

Fluxuri pentru lansarea unei soluții CMS

Motivațiile pentru lansarea unei platforme de comerț electronic pot varia: fie clientul observă o scădere a vânzărilor pe site-ul lor actual, fie platforma funcționează foarte lent și clienții pleacă, fie doresc să facă trecerea la mediul digital.

Dezvoltare Agile

Cerințe de Afaceri

Acest lucru conduce la prima noastră etapă în dezvoltare - analiza de afaceri. În această etapă, dorim să facem o evaluare clară a modului în care se comportă industria dvs. și ce așteaptă clienții să cumpere și cum ar trebui să arate călătoria lor.

Modernizarea aplicaţiilor

Design UX și Web

Informațiile colectate în procesul de analiză de afaceri sunt aplicate ca o soluție integrată într-o simulare a experienței utilizatorului, unde clientul vede cum clienții lor vor ajunge la gateway-ul de plată. Acest proces va fi plin de insight-uri despre comportamentul utilizatorului, cercetare care duce la testarea designului și a utilizabilității.

Arhitectura Aplicaţiilor

Implementare și Integrare

Această a treia etapă înseamnă că echipa de dezvoltare trece la codificare pentru a personaliza platforma Magento astfel încât să arate exact ca în simulările furnizate de echipa de experiență utilizator. Procesul este acoperit de regula fără defecte, unde codul care este implementat în mediu live va funcționa în conformitate cu cerințele clientului.

Orientare către client

Integrări care automatizează

Această soluție implică faptul că integrarea cu alte soluții existente va automatiza procese. Echipa noastră poate implementa plugin-uri de procesare a plăților, soluții de marketing precum SalesForce, Google Marketing Suite și, nu în ultimul rând, roboți de comerț electronic.