Fintech – TARA Interactive

Mai mult timp pentru a vă dedica soluțiilor

TARA și-a câștigat încrederea atât a start-up-urilor din domeniul fintech, cât și a marilor instituții financiare, furnizând produse digitale robuste și sigure, propulsate de cele mai recente tehnologii din domeniul fintech. Oferim servicii de dezvoltare de aplicații fintech și echipe dedicate pentru diverse afaceri, cum ar fi start-up-uri fintech, companii financiare tradiționale și non-financiare. Experiența noastră extinsă și vasta noastră expertiză asigură livrarea la timp a produselor fintech de ultimă generație.

Iată o listă de servicii de dezvoltare a software-ului fintech pe care le oferim:

  • Dezvoltare personalizată în domeniul fintech
  • Dezvoltare de aplicații mobile fintech
  • Design UI/UX și web pentru fintech
  • Servicii de banking digital
  • Soluții de plată fintech
  • Analiză de date în domeniul fintech

Procesul nostru

De la aplicații simple de plată mobilă la platforme financiare complexe de nivel enterprise, oferim experiența noastră profundă în domeniul fintech, specialiști de primă clasă și o abordare eficientă orientată către client pentru a-i ajuta pe clienții noștri în drumul lor către transformarea digitală. Cu aproape 20 de ani de experiență în dezvoltarea de software bancar și financiar, creăm soluții financiare noi sau le îmbunătățim pe cele existente pentru clienții noștri. Suntem pregătiți să analizăm piața și să construim o soluție fintech eficientă pentru afacerea dvs.

Serviciile noastre de aplicații

Echipa Tara Interactive este la curent cu ultimele tendințe și tehnologii din industria dezvoltării de aplicații. Scopul nostru este să creăm aplicații pregătite pentru viitor, perfect adaptate nevoilor de afaceri ale clienților noștri. Fie că doreşti o nouă segmentare a pieței, încerci să îmbunătățești retenția clienților sau dorești să creezi un MVP și să vezi răspunsul pieței, echipa noastră este aici pentru a te ajuta să creezi aplicația care se potrivește cel mai bine scopului tău.

Soluții Big Data pentru Fintech

Soluții Big Data pentru Fintech

Oferim servicii de analiză Big Data și dezvoltare de soluții științifice pentru date în domeniul fintech, ajutând afacerile să ofere servicii mai personalizate, să detecteze fraude și să gestioneze riscurile.

Platforme de Tranzacționare Electronică

Platforme de Tranzacționare Electronică

Conștienți de tehnologia de tranzacționare financiară, ne propunem să creăm soluții de tranzacționare electronică sofisticate și inovatoare pentru a ajuta clienții noștri să devină mai productivi. Utilizând tehnologii fintech, reușim să simplificăm interacțiunea cu operațiunile de tranzacționare.

Soluții Blockchain și Criptomonede

Soluții Blockchain și Criptomonede

La livrarea soluțiilor noastre de blockchain și criptomonede, ne asigurăm că acestea au toate caracteristicile esențiale necesare standardelor industriale: un nivel ridicat de securitate și anonimat, restricții geografice și de localizare.

Îmbunătățirea Personalului

Îmbunătățirea Personalului

Avem dezvoltatori fintech experimentați care lucrează cu o gamă completă de tehnologii utilizate în serviciile financiare. Echipa noastră dedicată vă poate asista cu o varietate de sarcini: de la construirea unui sistem întreg de la zero sau ajustarea celui existent, până la efectuarea lucrărilor de integrare. Indiferent ce alegeți, suntem întotdeauna pregătiți pentru o nouă provocare.

Soluții de Plăți Fintech

Soluții de Plăți Fintech

Creăm soluții de plăți fintech de diferite tipuri: plăți B2B, plăți digitale fintech, plăți mobile și transferuri P2P, pentru gestionarea finanțelor personale, industria de retail și comerț electronic și multe altele.

Soluții de Planificare și Gestionare Financiară

Soluții de Planificare și Gestionare Financiară

Soluții de Planificare și Gestionare Financiară - La TARA, furnizăm soluții ușor de integrat și rentabile pentru gestionarea finanțelor și lucrul cu orice date financiare.