Sănătate – TARA Interactive

Servicii de dezvoltare a aplicațiilor pentru sănătate

Soluțiile noastre software pentru sănătate, vizează accelerarea inovațiilor și digitalizarea proceselor în spitale, clinicile cu mai multe locații, centrele medicale rurale, organizațiile de procesare a sângelui, cabinetele individuale ale medicilor și companiile de tehnologie medicală. Serviciile personalizate de dezvoltare software pentru sănătate oferite de TARA acoperă totul, de la consultanță la întreținere și suport pentru soluțiile livrate.

Oferim următoarele servicii de dezvoltare pentru sănătate:

  • Dezvoltare personalizată a soluțiilor medicale
  • Dezvoltare de aplicații IoT pentru sănătate
  • Dezvoltare software medical pentru web și dispozitive mobile
  • Software de Business Intelligence pentru Sănătate
  • Aplicații mobile pentru sănătate
  • Sisteme de Software Enterprise în domeniul Sănătății

Procesul nostru

La TARA, cream aplicații web care răspund celor mai dificile probleme de sănătate din ziua de astăzi. Beneficiind de cele mai recente limbaje de programare, experții noștri tehnici livrează aplicații web care cresc valoarea clienților noștri pentru pacienții actuali și potențiali, îmbunătățesc fluxul de lucru și facilitează procesele de management.

Expertiza noastră acoperă atât dezvoltarea de aplicații pentru iOS, cât și pentru Android în domeniul sănătății. Dezvoltarea mobilă pentru sănătate la TARA include crearea unei game variate de aplicații, începând de la cele care permit clienților să se bucure pur și simplu de comoditatea folosirii unui smartphone pentru sănătatea lor, până la aplicații mobile AR/VR care oferă oportunitatea de a îmbunătăți abilitățile chirurgicale și de a educa rezidenții.

Soluțiile noastre IT pentru Sănătate

Oferim soluții IT personalizate în domeniul sănătății pentru a răspunde nevoilor complexe ale industriei, facilitând digitalizarea proceselor și accelerând inovațiile în diverse contexte, de la spitale și clinici la centre medicale rurale, laboratoare de procesare a sângelui și cabinete medicale individuale.

Soluții BI pentru Analiza Datelor

Soluții BI pentru Analiza Datelor

Cu o expertiză extinsă în domeniul Big Data, dezvoltăm soluții IT pentru sănătate destinate analizei datelor medicale, care pot fi utilizate pentru analize predictive și diagnostic rapid, gestionarea financiară și ca instrument pentru cercetările medicale.

Soluții pentru Medici în Domeniul Sănătății

Soluții pentru Medici în Domeniul Sănătății

Soluțiile pe care le furnizăm pentru locul de muncă în domeniul sănătății au ca scop automatizarea rutinei zilnice și facilitarea coordonării îngrijirilor pentru asistente și medici. Scopul nostru este digitalizarea informațiilor medicale, astfel încât imaginile clinice ale pacienților să devină rapid și ușor accesibile pentru medici. Soluțiile pe care le dezvoltăm funcționează atât pe desktopuri, cât și pe dispozitive mobile.

Soluții pentru Managementul Medicamentelor și a Aprovizionării

Soluții pentru Managementul Medicamentelor și a Aprovizionării

TARA oferă soluții pentru managementul medicamentelor și a aprovizionării, având ca scop simplificarea și automatizarea proceselor legate de medicamente și aprovizionare. Software-ul nostru permite organizațiilor din domeniul sănătății să prevină erorile legate de medicamente, să reducă risipa de stocuri și să îmbunătățească siguranța.