.NET – TARA Interactive

Servicii de dezvoltare .NET

Sprijinim digitalizarea partenerilor prin oferirea de servicii de dezvoltare .NET offshore.

La TARA Interactive construim parteneriate de dezvoltare pentru proiecte pe termen lung care utilizează tehnologii .NET. Am furnizat servicii offshore clienților din SUA și, de asemenea, nearshore în Europa de Vest. Pentru guvernarea proiectului, am adaptat metodologii care promovează digitalizarea și facilitează transformarea acesteia în cadrul companiei partenere.

Fiind o companie care externalizează dezvoltarea ASP .NET din România, acoperim întregul ciclu de viață pentru construirea aplicațiilor desktop, web și mobile. Pe lângă aceste servicii complete pentru dezvoltarea de la zero, oferim și evaluări pentru migrația de pe alte platforme către framework-ul .Net. Clienții noștri beneficiază de cunoștințe solide în dezvoltarea software de calitate, în acorduri flexibile offshore și nearshore.

Beneficii

Externalizând nevoile dvs. de dezvoltare către echipele noastre .NET, veți beneficia de cunoștințele dezvoltatorilor calificați care acoperă standardele fundamentale de codificare referitoare la utilizare, securitate și performanță. Puteți să vă concentrați pe piața și clienții dvs., în timp ce noi avem grijă de cod.

Oferim transparență în procesele noastre de dezvoltare .NET, dezvoltare ASP.NET și asigurare a calității software. În conformitate cu cerințele dvs., adaptăm aceste procese la orice proiect externalizat.

Pentru o guvernare mai eficientă a proiectelor off-shore, putem adapta aceste procese, instrumente și medii de dezvoltare. Echipa dvs. din România va deveni o extensie a companiei dvs.

Bune Practici și Adaptabilitate

Cu dezvoltarea flexibilă a aplicațiilor noastre în .NET, echipa noastră de dezvoltare va atinge cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Echipa noastră de dezvoltare .NET, de asigurare a calității și inginerii DevOps se pot adapta cu ușurință la orice proiect de software de care ați putea avea nevoie.