Mentenanță & Asistență Magento – TARA Interactive

Mentenanta Magento

Cu serviciile noastre de mentenanță și asistență Magento, vă oferim nu doar o soluție, ci un partener de încredere care este întotdeauna acolo pentru a vă sprijini. Indiferent de provocările tehnice sau operaționale pe care le întâmpinați, suntem aici pentru a vă oferi expertiza și suportul necesar pentru a vă ajuta să depășiți orice obstacol și să vă concentrați pe obiectivele dvs. de afaceri.

Mentenanţă & Asistenţă Magento

Dacă magazinul tău online întâmpină probleme sau doar îți dorești o rezolvare a unei nemulțumiri mai vechi, noi îți oferim soluția în 6 pași simpli, pentru ca tu să te poți întoarce cât mai rapid la un proiect de succes.

01. Semnalarea problemei

Semnalezi problema pe care ai întâmpinat-o, în Service Desk.

02. Analiza problemei

Echipa noastră, alături de Project Manager-ul dedicat proiectului tău, discută intern problema semnalată de tine, pentru a găsi soluțiile.

03. Propunerea Soluţiei

Luând în calcul toate aspectele pe care ni le-ai semnalat, îți oferim propuneri de rezolvare a situației și o estimare privind timpul de soluționare.

04. Implementarea Soluţiei

Odată ce am stabilit împreună data finalizării proiectului, echipa noastră de profesioniști implementează soluțiile care îți vor face iar magazinul online să funcționeze așa cum îți dorești.

05. Testarea Soluţiei

Vrem să ne asigurăm că totul iese perfect, de aceea ne concentrăm pe testarea tuturor lucrurilor pe care le-am implementat.

06. Oferim Consultanţă

După ce ne asigurăm proiectul tău este din nou perfect, îți oferim consultanță și training personalizat, pentru ca tu să poți fi în control pe viitor.

Treci la urmatorul nivel cu Magento

Îți garantăm instalarea celor mai noi actualizări din platforma Magento. În acest mod, te asiguri că magazinul tău online beneficiază întotdeauna de toate update-urile în materie de securitate, funcționalitate și creștere continuă a performanței.

  • Actualizarea platformei
  • Actualizarea extensiilor
  • Actualizări la nivel de temă
  • Actualizarea la nivelul serverului

Optimizarea performanţei

Specialiștii noștri realizează auditul business-ului tău pentru a-i susține dezvoltarea. Îmbunătățim întotdeauna funcționalitățile, iar asta conduce la o rată mai mare de conversie și la creșterea veniturilor.

Echipa noastră caută cele mai bune soluții pentru tine și afacerea ta. Astfel că, în final, decidem împreună care sunt direcțiile de dezvoltare ale proiectului tău. Iată o parte dintre serviciile pe care ți le punem la dispoziție:

  • Actualizarea și îmbunătățirea la nivel de server
  • Dezinstalarea extensiilor Magento nefolosite sau care nu mai sunt de actualitate
  • Integrarea funcționalităților personalizate în extensii
  • Refactorizarea codului extensiilor terțe și a celor personalizate
  • Optimizarea Google Pagespeed Insights

Mentenanţă continuă

O echipă dedicată se ocupă lunar de proiectul tău, furnizând soluții personalizate pentru a-ți îmbunătăți performanța și pentru a asigura succesul continuu al proiectului tău.

Suntem mereu în contact cu tine, pentru a stabili care sunt următoarele propuneri și îmbunătățiri.

Înainte de livrare, ne asigurăm că totul este perfect prin testarea riguroasă a calității, astfel ca tu să te bucuri de cel mai bun rezultat.

Ai nevoie de Asistență cu Site-ul Tău Magento?
Te confrunți cu dificultăți sau dorești să îmbunătățești performanța magazinului tau
online? Echipa noastră de specialiști este aici pentru a te sprijini în fiecare pas.