Dezvoltarea produselor – TARA Interactive

Servicii de dezvoltare a produselor

De la început, trebuie să definiți o strategie tehnologică pentru produsul sau software-ul dvs. Bazându-ne pe informațiile și specificațiile produsului, creăm proceduri operaționale și recomandăm arhitectura tehnologică.

În acest punct, avem întotdeauna în vedere extinderea viitoare a produsului și planificarea pentru creșterea incrementală. Ca rezultat, acum avem un produs flexibil, extensibil și scalabil, datorită arhitecturii moderne a software-ului.

Procesul nostru

Ne puteți încredința dezvoltarea produsului dumneavoastră odată ce strategia tehnologică este clară. De obicei, începem cu designul UX și UI. Vom crea o dovadă de concept (PoC) și/sau un produs minim viabil (MVP) pentru a vedea dacă sunt îndeplinite cerințele produsului. Ulterior, veți avea timp să testați produsul pe piață în timp ce dezvoltăm iterații viitoare.

Noi adoptăm o configurare Agilă. Ca rezultat, vom adăuga un Product Owner pentru a acționa ca legătură între echipa dvs. de gestionare a produsului și echipa noastră tehnică. Acest lucru asigură îndeplinirea cerințelor de time-to-market, menținând în același timp clară zona de aplicare a aplicației. De asemenea, vi se va oferi o imagine generală a modului în care progresează faza de dezvoltare a produsului.

Putem, de asemenea, oferi produse mature cu servicii de gestionare a aplicațiilor, corectare a erorilor și actualizare a platformei.

Permiteți software-ului să vă distragă atenția în timp ce vă concentrați pe creșterea cotei de piață.