Magento – TARA Interactive

Soluții de comerț electronic fiabile și robuste

Magento poate gestiona peste produsele din mai multe magazine și poate fi conectat prin intermediul API-urilor cu sistemele ERP. Platforma poate fi integrată cu procese de automatizare, cum ar fi actualizarea stocurilor în mod zilnic. Acest lucru plasează Magento la un nivel superior față de orice altă platformă concurentă, putând gestiona un număr mare de produse și integrări cu servicii terțe.

Cu serviciile noastre de dezvoltare, mentenanță și asistență Magento, vă oferim nu doar o soluție, ci un partener de încredere care este întotdeauna acolo pentru a vă sprijini.

Fluxurile pentru lansarea unei soluții de comerț electronic

Pot exista diferite motive pentru nevoia de a lansa o platformă de comerț electronic, fie că clientul observă o scădere a vânzărilor pe site-ul lor actual, platforma funcționează foarte lent și clienții pleacă sau doresc să se extindă digital.

Dezvoltare Agile

Cerințe de Afaceri

Acest lucru conduce la prima noastră etapă în dezvoltare - analiza de afaceri. În această etapă, dorim să facem o evaluare clară a modului în care se comportă industria dvs. și ce așteaptă clienții să cumpere și cum ar trebui să arate călătoria lor.

Modernizarea Aplicaţiilor

Design UX și Web

Informațiile colectate în procesul de analiză de afaceri sunt aplicate ca o soluție integrată într-o simulare a experienței utilizatorului, unde clientul vede cum clienții lor vor ajunge la gateway-ul de plată. Acest proces va fi plin de insight-uri despre comportamentul utilizatorului, cercetare care duce la testarea designului și a utilizabilității.

Arhitectura Aplicaţiilor

Implementare și Integrare

Această a treia etapă înseamnă că echipa de dezvoltare trece la codificare pentru a personaliza platforma Magento astfel încât să arate exact ca în simulările furnizate de echipa de experiență utilizator. Procesul este acoperit de regula fără defecte, unde codul care este implementat în mediu live va funcționa în conformitate cu cerințele clientului.

Orientare către client

Integrări care automatizează

Această soluție implică faptul că integrarea cu alte soluții existente va automatiza procese. Echipa noastră poate implementa plugin-uri de procesare a plăților, soluții de marketing precum SalesForce, Google Marketing Suite și, nu în ultimul rând, roboți de comerț electronic.