Educaţie – TARA Interactive

Servicii personalizate de dezvoltare a învățării online

Suntem concentrați pe a face procesul educațional interesant, interactiv, convenabil și rentabil. Având experiență în sectorul educațional de ani de zile, înțelegem nevoile unice ale școlilor, fundațiilor și afacerilor care caută soluții inovatoare în tehnologia educației, fie că este vorba de soluții de gestionare a învățării digitale, soluții software pentru învățământul superior sau sisteme personalizate de e-learning.

Oferim o gamă largă de servicii de dezvoltare a e-learningului, inclusiv:

  • Dezvoltarea soluțiilor personalizate de e-learning
  • Dezvoltarea soluțiilor de e-learning pentru web și dispozitive mobile
  • Dezvoltarea de software LMS
  • Integrarea sistemelor de învățare
  • Dezvoltarea sistemelor de gestionare a învățării în întreprinderi
  • Dezvoltarea sistemelor de gestionare a învățării virtuale

Procesul nostru

Soluțiile software TARA Interactive ajută clienții noștri să obțină rezultate mai bune în procesul de învățare, să automatizeze sarcinile zilnice și să îmbogățească experiența de învățare pe web, dispozitive mobile și interfețe de conversație. Pe lângă furnizarea de soluții de e-learning pentru web și dispozitive mobile, soluții de e-learning pentru companii, dezvoltarea de cărți electronice și portaluri de cursuri online, creăm și săli de clasă virtuale.

Soluții personalizate pe educație și E-learning

TARA Interactive oferă soluții personalizate pentru domeniul educațional și e-learning, adaptate nevoilor specifice ale instituțiilor de învățământ, companiilor și organizațiilor care caută să îmbunătățească procesele de învățare și să ofere experiențe educaționale inovatoare.

Sisteme de Training şi Învăţare

Sisteme de Training şi Învăţare

Echipa noastră are o vastă experiență în dezvoltarea de software pentru gestionarea trainingului și a învățării, atât pentru instituții de învățământ, cât și pentru afaceri. Soluțiile pe care le oferim sunt echipate cu diverse funcționalități personalizate, care permit crearea, gestionarea și prezentarea conținutului de învățare sau training în cel mai cuprinzător mod. Sistemele TMS și LMS pe care le dezvoltăm sunt concepute pentru a fi integrate cu sistemele conexe de eLearning.

Dezvoltare Software pentru Managementul Școlar

Dezvoltare Software pentru Managementul Școlar

Echipa noastră livrează soluții software de management școlar de cea mai înaltă clasă, cu orice complexitate și cu orice funcționalitate necesară, fie că este vorba de creare de la zero sau personalizarea soluțiilor existente.

Soluții de Învățare Bazate pe Jocuri

Soluții de Învățare Bazate pe Jocuri

Știm că cel mai bun mod de a face oamenii să îndrăgească învățarea și să asimileze rapid materialul cheie este să-i educi sub forma unui joc. Soluțiile noastre personalizate de învățare bazate pe jocuri implică cursanții de toate vârstele în lecții interactive și elemente bazate pe joc.

Soluții de Evaluare

Soluții de Evaluare

Conștienți de valoarea evaluării în educație, creăm soluții practice de evaluare orientate către feedback, adaptate obiectivelor de învățare ale clienților noștri. Soluțiile noastre de evaluare permit clienților să monitorizeze eficiența procesului educațional și rezultatele acestuia.

Sisteme Interactive de Învățare

Sisteme Interactive de Învățare

Noi dezvoltăm soluții educaționale bogate în media, care facilitează curbele de învățare și fac procesul de învățare captivant și atrăgător. Soluțiile noastre includ conversații interactive, software de instruire vizual, manuale interactive pentru utilizatori și multe altele.