eCommerce – TARA Interactive

Soluţii complet personalizate pentru eCommerce

Diviziile noastre de comerț electronic și RPA au lansat o gamă extinsă de roboți care vor permite afacerii dvs. de comerț electronic să automatizeze procese și să vă plaseze în fața concurenței.

Procesul nostru

Capacitățile TARA Interactive sunt foarte extinse în dezvoltarea software pentru retail și comerț electronic. Din 2003, am implementat o gamă variată de soluții complexe pentru numeroși clienți care activează în piața de retail. Această experiență ne-a adus o bază solidă de cunoștințe în platforme precum Sitecore, Magento, Shopify, OpenCart și multe altele.

Oferim servicii pentru integrări complete și furnizăm platforme complete de comerț electronic:

  • instrumente mobile și sociale pentru comerț electronic;
  • integrări cu furnizori terți, cum ar fi soluții de marketing, livrare, îndeplinire;
  • integrare cu software-uri de comerț electronic: ERP-uri, CMS-uri etc.;
  • dezvoltare operațională DevOps;
  • analiză și raportare;
  • suport operațional (administrare baze de date, suport pentru utilizatori).

Dezvoltare de software pentru soluții de eCommerce

Accesează peste 50 de ingineri de software calificați, care se integrează ușor în echipele tale.

Robot pentru Reconciliere Bancară

Robot pentru Reconciliere Bancară

Automatizați fluxurile de tranzacții de la orice furnizor pe care îl aveți pe platforma dvs. de comerț electronic. Economisiți 60% din timpul dvs. și asigurați-vă că aveți informații continue despre cum evoluează compania dvs.

Robot pentru Comenzi Furnizori

Robot pentru Comenzi Furnizori

Plasați automat comenzi către furnizor astfel încât să nu rămâneți niciodată fără stoc la produsele dvs. cele mai bine vândute. Robotul poate sugera reîmprospătarea stocurilor și poate trimite comanda către furnizor cu produsele specifice care au stocuri reduse.

Comparaţie Inteligentă a Preţurilor

Comparaţie Inteligentă a Preţurilor

Fii conștient de ceea ce se vinde în magazinul tău, obține o analiză inteligentă de la AI-ul nostru. Te va ține la curent prin compararea prețurilor la articolele vândute și la cele nevândute. Te va informa când este cel mai bine să oprești vânzarea unui produs care nu este preferat de piață.

Robot pentru Stocuri Lipsă/Scăzute

Robot pentru Stocuri Lipsă/Scăzute

Primește notificări în avans atunci când produsele tale au un stoc scăzut sau sunt epuizate. Vei fi un pas în fața concurenței cu comenzi complete către furnizor, iar clienții tăi vor putea să își primească mereu produsele în cel mai scurt timp posibil.

Actualizare Automată a Prețurilor

Actualizare Automată a Prețurilor

Ia decizii inteligente bazate pe preferințele și tendințele pieței. Prețurile tale vor fi actualizate automat în funcție de comportamentul concurenței și vor recomanda întreruperea vânzării unui produs dacă nu se vinde prea bine în magazinul tău.

Robot de Dropshipping

Robot de Dropshipping

Reduceți timpul petrecut monitorizării ambalajului și expedierii produselor. Robotul vă va oferi notificări despre etapele de livrare și va trimite comenzile automat furnizorului.

Robot pentru Documentarea Produselor

Robot pentru Documentarea Produselor

Un robot care îți actualizează magazinul cu documentația produselor părea acum câțiva ani ca un vis, dar acum este realitate. Magazinul tău va fi pregătit de lansare de cinci ori mai rapid, cu produse deja documentate cu prețuri, descriere, atribute și altele.